1

Yılın En İyi Üniversite Radyosu Ödülünü ÇOMÜ Radyosu Aldı

Bu Haber 1797 Kez Okundu
  • Paylaş:
Yılın En İyi Üniversite Radyosu Ödülünü ÇOMÜ Radyosu Aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi büyük gurur yaşıyor. Fatih Belediyesi tarafından organize edilen 4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyosu Radyo Ton Yılın En İyi Üniversite Radyosu seçildi. Radyo Ton, 36 Üniversite Radyosu arasında Çanakkale ve ÇOMÜ'lülerin destekleriyle ipi göğüsleyerek başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde başarılı radyoculuğun ödüllendirildiği gecede Yılın En İyi Üniversite Radyosu ödülünü, Radyo Ton adına Genel Yayın Yönetmeni Vural Bulut, Sanatçı Merve Özbey'in ellerinden aldı.

Ödül sonrası büyük heyecan yaşayan radyo çalışanları ödülle birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Ödülle ilgili konuşan Genel Yayın Yönetmeni Vural Bulut da kurum olarak büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyosu Radyo TON'un yayın hayatına başladığı günden bu yana gösterdiği başarının dinleyicileri tarafından görülebilmesi ve ödüllendirilmesi bizler için büyük bir gurur kaynağı oldu. Özellikle radyo yayıncılığı anlamında uzun yıllardır yayın yapan onlarca üniversite radyosunu geride bırakarak başarımızın tüm Türkiye'nin önünde ödülle taçlandırılması bizlerde anlatılamaz duyguların yaşanmasına sebep oldu. 36 üniversite radyosu ile yarıştık. Tüm üniversite radyolarını geride bırakarak Yılın En İyi Üniversite Radyosu olarak ödüllendirildik. Tabi bu başarıda en büyük pay radyo koordinatörülüğüne emek veren çalışma arkadaşlarımız ve öğrencilerimize ait. Yine aynı şekilde üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'in, üniversite yöneticilerimizin ve İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İsmail Tarhan'ın destekleri de oldukça önemliydi. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nin en güzel tarafı belki de üniversitemiz ile kent ilişiklerinin geliştirilmesine yönelik katkıları oldu. Oylama boyunca kentimizin Milletvekilleri, Belediye Başkanı, STK Temsilcileri ve Çanakkale'li hemşerilerimiz bizlere büyük destek verdiler. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

İlgili videoyu izlemek için tıklayınız.