Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Nemutlu “Analiz ve Planlama Ödülü” Aldı

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Nemutlu “Analiz ve Planlama Ödülü” Aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Füsun Erduran Nemutlu’nun da içinde yer aldığı ekibe “Konya İli, Bozkır-Seydişehir-Ahırlı-Yalıhüyük İlçeleri ve Suğla Gölü Mevkii Peyzaj Yönetimi, Koruma ve Planlama” başlıklı projeden dolayı “Analiz ve Planlama Ödülü” verildi.

7. Ulusal Peyzaj Mimarlığı Ödülleri ülkemizdeki Peyzaj Mimarlığı faaliyetlerinin tanıtılması, özendirilmesi,  mesleğin gelişiminin desteklenmesi ve kamuoyunun gündeminde bulundurulması amacıyla, "Kamusal Yapı Çevreleri" temasıyla Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü etkinlikleri kapsamında düzenlendi. Seçici kurul tarafından ödüle layık görülen kişilere plaketleri Ankara’da düzenlenen törende takdim edildi.