ÇOMÜ Kreş’te Okul Öncesi Hareket Eğitimi Etkinliği Gerçekleştirildi

19.01.2016

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çocuklar Evi Kreş ve Anaokulunda öğrenim gören 2010 doğumlu öğrencilere yönelik Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu gönüllü öğrencileri tarafından “Neşeli Oyun Alışkanlıkları İle Eğlenerek Öğreniyorum, Hareketi Seviyorum” sloganı ile “Okul Öncesi Hareket Eğitimi Anne-Çocuk Etkinliği” gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Uğur Şentürk koordinatörlüğünde gönüllü eğitmenler Semra Uçar, Sibel Demir, Elif Sevinç tarafından yürütülen etkinlikte okul öncesi hareket eğitimi velilerle paylaşıldı. Yetkililer, çocukların yaşlarına uygun ve temel hareket becerilerini kazandırmada etkili olacak materyaller seçilmesine özen gösterildiğini ifade etti.