Uluslararası NLP Eğitmenleri Birliği (INNLP) Kişisel Gelişim Semineri Gerçekleştirildi

Bu Haber 1957 Kez Okundu

Dünyada  1.000.000 u aşkın üyesi bulunan Uluslararası NLP Eğitmenleri Birliği (INNLP) Türkiye Koordinatörü Fatih Abadi, Çan Termal Otel  toplantı salonunda NLP (Neuro Linguistic Programming) kişisel gelişim eğitimi verdi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Geç Liderler Topluluğu Çan Meslek Yüksekokulu temsilciliği'nin organizasyonuyla gerçekleşen seminere öğrencilerin ilgisi büyüktü.
Seminer, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat ve Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'nun  Fatih Abadi'ye  plaket ve hediye takdimiyle sonlandı.