ÇOMÜ ile Endonezya Batı Sulawesi Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

ÇOMÜ ile Endonezya Batı Sulawesi Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

Endonezya İstanbul Konsolosu Suri Tauchid Ishak, Batı Sulawesi Üniversitesi Rektörü Dr. Ir. Djaluddin, Sosyal ve Politika Bilimi Dekanı Dr. Burhan Eddin, Balıkçılık ve Hayvancılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salmin Sahibun, Uluslararası İşbirliği Başkanı Dr. Muhammed Nasir Badu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Metehan Uzun ve Prof Dr. Mirza Tokpunar’ı maklamlarında ziyaret ettiler. Ziyaretlerde Doç. Dr. Hasan Kaplan da hazır bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Batı Sulawesi arasında işbirliği yapmak için bir dizi ziyaret gerçekleştiren heyet ÇOMÜ Ziraat Fakültesi ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde de incelemelerde bulundular.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden ve kampüsünden çok etkilendiklerini belirten heyet iki üniversite arasında ikili işbirliği konusunda bir protokol imzaladı.