Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

16.11.2009
Erasmus Topluluğu ve Eğitim Fakültesi Erasmus Koordinatörlüğü, Erasmus Programı'na katılan öğrencilerin tecrübelerini aktarmak ve programa katılmak isteyen öğrencilere bilgi vermek amacıyla Erasmus Program Tanıtım Toplantısı düzenledi. Toplantıya Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yunus ERYAMAN, Erasmus Topluluğu Akademik Danışmanı Okutman Meryem ALTAY, Erasmus Topluluğu Başkanı Uğur Güven ADAR ile öğrenciler ve akademisyenler katıldı. Toplantıda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yunus ERYAMAN dış ilişkilere ilişkin bilgiler verirken, Erasmus Topluluğu Akademik Danışmanı Okutman Meryem ALTAY Erasmus Programı hakkında görüşlerini aktardı. Erasmus Topluluğu Başkanı Uğur Güven ADAR ise Erasmus Topluluğu'nun geçmişte yaptığı ve ileriki dönemlerde de yapmayı planladığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Öğrencilerden yoğun ilgi gören toplantı, daha önce Erasmus Programı'na katılan öğrencilerin yanısıra, şu anda üniversitemizde okuyan yabancı öğrenciler ve önümüzdeki dönemde bu programla yurtdışına gidecek olan öğrencilerin yaptığı konuşmalar ile sona erdi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.