Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’den Bülent Turan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’den Bülent Turan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan'ı TBMM'deki makamında ziyaret etti. Turan’ın Grup Başkan Vekilliği görevinin Çanakkale için gurur verici olduğunu belirten Acer, Turan’a yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan ise Üniversitenin Çanakkale'nin değerine değer kattığını ifade ederek "Her geçen gün yeni yatırımlarla, artan öğrenci sayısıyla dikkatleri üstüne çeken bir üniversitemiz var. Çanakkale vizyonumuzu ÇOMÜ'den bağımsız düşünemeyiz. Çanakkale'nin artan marka değerinde üniversitenin payı büyük. Öğrenci sayısından, fiziki ve teknolojik alt yapısına, akademik çalışmalarına kadar destek olmaya devam edeceğiz. Rektörümüze de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.