Biga Meslek Yüksekokulu Programlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

16.11.2009
Biga Meslek Yüksekokulu'nun düzenlemiş olduğu Programlar arası halı saha futbol turnuvası 13 Kasım 2009 Cuma günü saat 18.00’de Gümüşçay Belediyesi Halı Saha Tesisi'nde başladı. Turnuvada başlangıç maçının açılış vuruşunu Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Adem TEKİNAY ve Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI yaptı. Elektrik Programı 1. sınıf ile Otomotiv Programı 1. sınıf takımları arasında oynanan ilk karşılaşmayı Elektik Programı takımı 11-2 kazandı. Akademik, idari personel ile öğrenciler ve Gümüşçay halkının katılımıyla gerçekleşen turnuva açılış maçı programında Gümüşçay Belediyesi tarafından kokteyl verildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.