Bayramiç MYO’da “Pazarlamada Farklılaştırma” Konulu Seminer Düzenlendi

16.11.2009
Üniversitemiz Bayramiç Meslek Yüksekokulunda Pazarlama Bölümü ve Genç Girişimciler Topluluğu Bayramiç MYO işbirliğinde “Pazarlamada Farklılaştırma “konulu seminer düzenlendi. Pazarlama Canavarı, Pazarlama Mucize Değildir ve Pazarlama Temelleri adlı kitapları bulunan Dr.Zeki Yüksekbilgili Bayramiç Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerin yoğun katılımı ile “Pazarlamada Farklılaştırma” konulu seminer verdi. Seminer öncesi Bayramiç Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Ayşegül Yetimova açılış konuşması yaptı. Genç Girişimciler Topluluğu İlçelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Gülbay ise şunları söyledi: “Yaptığımız etkinliklerde gerek merkezdeki çalışmalarımız olsun gerekse de ilçelerdeki çalışmalarımızda üniversitemizin misyonundan aldığımız güç ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu bağlamda Gülbay şunları ekledi: “Kurtuluş Projesinin Tek Reçetesi Girişimciliktir ve büyük idealleri, büyük hedefleri olan MYO öğrencilerinin Genç Girişimciler Topluluğunda aktif görevler almalarını arzu ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından 2008-2009 eğitim öğretim yılında Bayramiç Meslek Yüksek Okulu Genç Girişimciler Topluluğu Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve öğrenciyken kurduğu Alternatif Girişimcilik Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketi sahibi Alper Selvi çalışmaları hakkında bilgi vererek başarı öyküsünü paylaştı. Girişimciliğin bir hayat felsefesi olduğunun altını çizen Selvi, tüm öğrenci arkadaşlarını hayallerini gerçekleştirmeye davet etti. Alanında üstün başarılara imza atan Dr. Zeki Yüksekbilgili öğrencilere yaşanmış pazarlama hikayelerini anlatarak, beklenmedik fakat hayata geçirildiğinde kitlelerin dikkatini çeken ve büyük kar marjları kazanmanın stratejilerinden bahsetti. Sonrasında Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tuncer’in ve Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hamit Altay’ın Yüksekbilgili’ye ilçeye gelişi ve öğrencilere kattığı anlamlı katkılarından ötürü teşekkür ederek plaket ve Bayramiç’i anımsatacak hediyeler takdim edildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.