Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Çalıştay Düzenledi

15.11.2009
Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAM) “tanışma” ve yapılacakları “planlama” amacıyla yerel düzeyde bir çalıştay düzenledi. Sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partilerin kadın temsilcileri ve akademisyenlerin davetli olduğu çalıştayın açılış konuşmalarını Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ve üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şükran Yalçın ÖZDİLEK yaptı. Çalıştaya, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Celal KARAKAŞ da katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR yaptığı konuşmada üniversitemizin Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin kadın çalışmaları alanına ilişkin getireceği katkıların önemine değindi. Rektörümüz ayrıca Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlemiş olduğu bu çalıştayda emeği geçen herkesi kutladı. Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şükran Yalçın ÖZDİLEK de kadın çalışmalarına ilişkin önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri etkinliklerden bahsetti. Doç. Dr. Şükran Yalçın ÖZDİLEK, aylık e-kam bülteninin hazırlanıp yayınlandığını ve ileriki günlerde “Kadın ve Depresyon”, “Menopoz”, “Kadın ve Eğitim”, “Mitolojide Kadın”, “Annelik”, Kadın İstismarı” konulu seminerler ve “Üniversitede Kadın Olmak” konulu panel düzenleyeceklerini ifade etti. Doç. Dr. Şükran Yalçın ÖZDİLEK de çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutladı. Çalıştay sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurum ve kuruluşların, siyasi partilerin kadın temsilcilerinin, akademisyenlerin yaptığı konuşmalar ve atolye çalışmaları ile sonlandı. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.