0

ÇOMÜ Öğretim Elemanı, İçişleri Bakanlığı Personeline Seminer Verdi

Bu Haber 1395 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Öğretim Elemanı, İçişleri Bakanlığı Personeline Seminer Verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğretim Elemanı ve Hitabet Eğitmeni Okt. Gökhan Bayram, İçişleri Bakanlığı Personeline “Etkili Konuşma Yöntemleri” konulu seminer verdi.

Üç gün süren ve birbirinden farklı konularda, uzmanlar tarafından eğitimler verilen İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Hizmet içi Eğitim Semineri Antalya’da yapıldı. Türkiye’nin 113 ilçesinden İçişleri Bakanlığı Personelinin katıldığı program, Personel Genel Müdürü Muhterem İnce’nin konuşmasıyla başladı. Genel Müdür İnce, Bakanlık olarak personelin eğitimine önem verdiklerini, eğitimlerle kamu hizmetinin kalitesinin artırılmasına önemli bir katkı sunulduğunu ifade etti.

Çanakkale’den Eceabat Kaymakamlığı, Yazı İşleri Müdürü Emel Akkaya ile Yenice Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Tuncay Ağzıkuru’nun da katıldığı, yaklaşık üç saat süren eğitimde Okt. Gökhan Bayram, yöneticilerin kullanabilecekleri konuşma taktiklerini uygulamalı olarak anlatırken, iyi konuşanların kullandığı yöntemler ve konuşmayı geliştirmek için önerilerde bulundu. Düzenlenen yarışmaları kazanan yöneticilere ödüller verildi. Programa katılan yöneticiler, semineri çok faydalı ve etkili bulduklarını belirterek, öğretilen yöntemleri kamu görevleri esnasında uygulayacaklarını belirttiler.