0

İŞKUR ve Ezine MYO Arasında ‘İşbaşı Eğitim Programı Protokolü İmzalandı

Bu Haber 1455 Kez Okundu
  • Paylaş:
İŞKUR ve Ezine MYO Arasında ‘İşbaşı Eğitim Programı  Protokolü İmzalandı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve İŞKUR arasında, Ezine Meslek Yüksekokulu  (MYO) Bayramiç'te faaliyet sürdüren Tahsildaroğlu firması işbirliği ile öğrencilere kısmi zamanlı çalışma imkânını sağlayan İşbaşı Eğitim Programı (İEP) protokolü imzalandı.
İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Mustafa Höke ile İş ve Meslek Danışmanı Ahmet Çöllü program hakkında öğrencileri bilgilendirdikten sonra Tahsildaroğlu İnsan Kaynakları Danışmanı Müdürü Erhan Erdem ve İŞKUR yetkilileri protokolü imzaladı. Program kapsamında öğrencilere genel sağlık sigortası, iş kazası ve meslek hastalığı sigortasının yanında aylık yaklaşık olarak 1000 TL’ye yakın ücret ödenecek.
Ezine MYO  Kariyer Merkezi Komisyon Başkanı Yrd. Doç. Dr. Emel Can ''Ezine’de ki tüm firmalarla bu şekilde çalışmalar yaparak hem öğrencilere iş imkânı hem de işletmelere daha nitelikli personel yetiştirilmesi konusunda çalışmalarımız devam edecektir’’ dedi. 
Ezine MYO  Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap  Özden ''ÇOMÜ, İŞKUR ile işbirliği içinde çalışmalar sürdürmektedir. Bu bağlamda bizlerde Ezine de gerek staj gerekse kısmi zamanlı iş imkânı sağlayan İŞKUR’un işgücü yetiştirme kursları kapsamında gerek işverenlere gerekse öğrencilere katkı sağlamaya devam edeceğiz'' dedi.