Çanakkale Savaşları Topluluğu, Cumhuriyetimizin Kurucusu M.Kemal ATATÜRK’ü Anlamlı Bir Etkinlikle Andı

13.11.2009
Üniversitemiz Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu, Anafartalar kahramanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu M.Kemal ATATÜRK’ü ebediyete intikalinin 71. yıl dönümünde anlamlı bir etkinlik ile andı. Süleyman Demirel Konferans Salonunda sergilenen ATATÜRK Oratoryosu, görsel olarak Ata’nın vefatının üzüntüsünü daha derin bir şekilde yaşattı. Topluluk alt birimlerinden olan Şiir ve Tiyatro grubu sorumlusu Uğur KAHRİMAN; “Grup arkadaşlarımla birlikte günlerce süren titiz bir çalışmanın sonunda hazırladığımız oratoryomuza üniversitemiz akademik ve idari personelinin, öğrenci arkadaşlarımızın ve Çanakkale halkının yoğun ilgisi bizleri onurlandırdı. Bu yolda yalnız olmadığımızı gösteren ve bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan, oratoryomuzu dakikalarca ayakta alkışlayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.