Sırnağme Grubu Cumhuriyetin 92. Yıldönümünde Seul'de Konser Verdi

Sırnağme Grubu Cumhuriyetin 92. Yıldönümünde Seul'de Konser Verdi

Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıldönümü, 29 Ekim’de Kore Ulusal Meclis Başkanı Chung Ui-hwa, Vatanseverler ve Gazi İşleri Bakanı Park Sung-choon, Ticaret, Sanayi ve Enerji Bakanı Woo Tae-hee, Strateji ve Maliye Bakanı Joo Hyung-hwan, Seul'deki büyükelçi ve diplomatlar, Kore’deki işadamları, akademisyenler, kültür ve sanat çevrelerinden temsilciler, medya mensupları ve öğrencilerin de dâhil olduğu bir resepsiyonla kutlandı.

T.C. Seul Büyükelçiliği’nce düzenlenen resepsiyonda, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Kazım Çokoğullu, Okt. Dr. Filiz Kaya ve Nail Üçyol'dan oluşan Sırnağme Grubu konser verdi.

T.C. Seoul Büyükelçisi A. Hakan Okçal, Sırnağme Grubu üyeleri için yazdığı mektupla Sırnağme Konseri'nden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sırnağme Grubu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni başarı ile temsil etti.