Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi 1. Yılını Kutladı

12.11.2009
ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi 11 Kasım 2009 Çarşamba günü Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) binasında düzenlenen program ile 1. yılını kutladı. Program ilk olarak hastane tanıtım filminin yayınlanmasıyla başladı. Ardından açılış konuşmaları yapan hastane başhekimi Prof. Dr. F.Sefa DEREKÖY, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. N.Arzu MİRİCİ (Dekan Vekili) ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M.Yılmaz AKGÜN ( Rektör Vekili), başarılı geçen bir yılın kendilerini mutlu ettiklerini söylediler ve davete katılanlara teşekkür ettiler. Yapılan konuşmaların ardından tören programı düzenlenen kokteyl ile sona erdi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.