Yenice MYO'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Yenice MYO'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Yenice Meslek Yüksekokulu'nda yenileme ve bakım-onarım çalışmaları başladı. 1600’ü aşan öğrenci sayısı ve gelecek dönemlerde öğrenci alınması planlanan programlar göz önünde bulundurularak, kampüs alanındaki yapısal ihtiyaçlara yönelik çalışmalar devam ediyor. Yetkililer  konuyla ilgili olarak, yapılan çalışmaların altyapıya yönelik önemli bir bölümü tamamlanırken, eğitim-öğretimi aksatmayacak şekilde titizlikle sürdürülüldüğünü belirttiler.

Yenice Kaymakamlığı, Yenice Belediye Başkanlığı ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katkıları ile yapılan bu çalışmalar kapsamda B Blok binasında eğitim- öğretim faaliyetlerinin sürdürüleceği 6 adet derslik ve 6 adet atölye ile birlikte akademik ve idari personel tarafından kullanılacak ofisler inşa ediliyor. Kaba inşaatı tamamlanmış olan eğitim-öğretim alanlarının iç düzenlenmesi ve dekorasyon çalışmaları yakın zamanda tamamlanarak derslik, atölye ve ofisler hizmete açılacak.