DOĞTAŞ Lojistik Müdürü Hasan Öner Yüksek Lisans Öğrencileriyle Buluştu

Bu Haber 2030 Kez Okundu
DOĞTAŞ Lojistik Müdürü Hasan Öner Yüksek Lisans Öğrencileriyle Buluştu

DOĞTAŞ Lojistik Müdürü Hasan Öner, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dış Ticaret Ve Lojistik Bölümü yüksek lisans öğrencileri ile buluştu.

Doç. Dr. Dilek Dönmez Polat’ın “Dış Ticarette Lojistik” dersine konuk olan Hasan Önder, lojistik dünyası ve mobilya sektörü ile ilgili sunumunu öğrencilerle paylaştı. Türkiye’de lojistik sektörünün giderek önem kazanacağından bahseden Önder, lojistikte kritik başarı faktörleri, lojistik sektöründe rekabet stratejileri vb. konularında bilgiler verdi. Sosyal Bilimler Enstitüsü toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada öğrenciler lojistik sektörü ile ilgili merak ettikleri soruları sorma ve DOĞTAŞ’ı daha yakından tanıma fırsatı buldular. Etkinlik, öğrencilerin Hasan Önder’e hediye sunumu ile sona erdi.