Bayramiç MYO'da Seminer ve Oryantasyon Programı Gerçekleşti

Bayramiç MYO'da Seminer ve Oryantasyon Programı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Bayramiç Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) akademik, idari personel ve öğrencilere yönelik kütüphane hizmet ve olanakları, basılı ve elektronik yayınlara erişim, kütüphane otomasyonu konulularını içeren Kütüphane Tanıtımı Ve Kullanıcı Eğitimi Semineri gerçekleşti.

Seminerin ardından 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılında yeni kayıt yaptıran Bayramiç MYO 1.sınıf öğrencilerine yönelik Oryantasyon yapıldı. Öğrencilerin üniversite hayatına uyumunun hızlandırılmasını amaçlayan programda; Bayramiç MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Mustafa Öğütcü ve Öğr. Gör. Selçuk Birer öğrencilere yüksekokul ve Bayramiç hakkında bilgiler verirken; ders seçme sistemi, kayıt yenileme, sınavlar, öğrenci bilgi sistemi, laboratuvarlar, staj,  yatay-dikey geçişler, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile öğrenci toplulukları hakkında bilgilendirme yaptılar.

Program soru cevap bölümüyle sona erdi.