ÇABA ÇAM Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi’nin (ÇABA ÇAM) yeni binası gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete girdi.

Açılış törenine ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, ÇABA ÇAM yönetimi ve davetliler katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem açılışta yaptığı konuşmada, Üniversitelerin görevlerinden birinin de toplumun sosyal yapısı için çalışmalarda bulunmak ve sosyal sorumluluk projeleri hazırlamak olduğunu dile getirirken “Bugün burada ÇOMÜ bünyesinde açılışını yaptığımız hizmet binamızla, amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi yetişmesini sağlamak ve onlara daha kaliteli bir eğitim vermektir” diyerek katkılarından dolayı herkese teşekkür etti.