Yönetici Topluluğu “3.Yönetici Günleri” Etkinliğini Gerçekleştirdi

11.11.2009
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde on yıldır faaliyet gösteren Yönetici Topluluğu 3. Yönetici Günleri etkinliğini gerçekleştirdi. Organizasyonun ilk gününde Kamil Koç İnsan Kaynakları Uzmanı Birsen EMÜL, Kamil Koç’un kurumsal işleyişi hakkında bilgi verdikten sonra işe alım politikalarını açıkladı. İkinci gün Yönetici Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tonguç TAŞPINAR ‘’Bireysel Yöneticilik ve Liderlik ‘’ temalı eğitimi, Dış İlişkiler Koordinatörü Ömer YILDIZ ise ‘’Sanal Dünyada Gerçek Para Kazanmanın Yolları ‘’ adlı örnek eğitimleri uyguladılar. Etkinliğin son gününde Değer Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İlhami FINDIKÇI bireysel kariyer yolculuğunu dinleyicilerle paylaştıktan sonra ‘’Hizmetkar Liderlik’’ konusundaki bilgilerini aktardı. Konferanslar yaklaşık 550 öğrenci tarafından izlendi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.