Rektör Acer'den ÇOMÜ TÖMER'de İlk Ders

Rektör Acer'den ÇOMÜ TÖMER'de İlk Ders

ÇOMÜ TÖMER'de ilk ders heyecanı yaşandı. İlk dersi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer verdi. Yaptığı derste, Türkiye'nin tarihi, coğrafi ve kültürel özelliklerinden bahseden Acer, TÖMER’de eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerin, Çanakkale'de bulunmalarının bir şans olduğunu söyledi. Öğrencilerin yaşadıkları sorunları öğrenmeye çalışan Acer, öğrencilere her türlü desteği vereceklerini, eğitimleri boyunca kendilerine destek olacaklarını söyledi.

İlk derste Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, TÖMER Müdürü Doç. Dr. Abdullah Şahin, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayhan Sarıyıldız, ÇOMÜ TÖMER Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Yasemin Uzun Tulgar ve Okutman Kemal Erkol de katıldı.