Rektör Acer ÇOMÜ Tıp Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

Rektör Acer ÇOMÜ Tıp Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metehan Uzun ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar ve Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel Tıp Fakültesi Dekanlığını ziyaret ettiler.

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hakkı Engin Aksulu, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Hacer Şen, Yrd. Doç. Dr. Mesut Erbaş, Fakülte Sekreteri Abdulkadir Karasüleymanoğlu ziyaret esnasında Prof. Dr. Yücel Acer’e Tıp Fakültesinin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ziyaret heyeti sonrasında Kepez’de bulunan ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulunundular.

Ziyaret esnasında hastane başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aşık, başhekim yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gökhan Erbağ, yeni kurulan Onkoloji Ünitesi ve Uyku Odaları, Şehit ve Gazi yakınlarına hizmet vermek için açılan banko hakkında bilgi verdiler.