Mali Müşavirler Odası İle Protokol İmzalandı

Mali Müşavirler Odası İle Protokol İmzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve beraberindeki heyet Mali Müşavirler Odası hizmet binasını ziyaret etti.

Mali Müşavirler Odası’nın meslek mensuplarına vereceği eğitimlerin, internet ortamından uzaktan eğitimle yapılabilmesi için ÇOMÜ’nün alt yapı olanaklarının kullanılmasına yönelik protokolün imzalandığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ'nün Çanakkale sivil toplum kuruluşları ile daha fazla işbirliği içinde bulunmasının Çanakkale için yüksek katma değer yaratacağını, üniversitenin gelişen ve kalitesini artıran yapısının Çanakkale için önemli etkisi olduğunu vurguladı. Bu doğrultuda ÇOMÜ ile Mali Müşavirler Odası arasında işbirliğinin geliştirilmesi ve ortak projeler yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Oda Başkanı Hakkı Alacaoğlu Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e plaket takdim etti.