Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Yenice’de Ziyaretlerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Yenice’de Ziyaretlerde Bulundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile birlikte Yenice Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Meslek Yüksekokulu ziyareti öncesinde Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar’ı ve Yenice Kaymakamı Musa Evin'i makamlarında ziyaret eden Rektör Acer, daha sonra Meslek Yüksekokuluna geçti. Burada, Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Coşkun Yanar'dan yüksekokulda yürütülen faaliyetler ve yüksekokulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Ardından, Yüksekokul Kütüphanesi, Konferans salonu, derslikler, bilgisayar laboratuvarı, atölyeler ve yapımı süren halı sahada incelemelerde bulunan Prof. Dr. Yücel Acer,  yapılan çalışmalar ve verdikleri desteklerden dolayı Yenice Kaymakamı Musa Evin'e,  ve Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar'a teşekkür ederken, Rektörlüğün Yüksekokula yönelik çalışmalarının ve desteğinin devam edeceğini ifade ederek ziyaretini tamamladı.