Üniversitemiz Sualtı Topluluğu, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde Düzenlenen 13. Sualtı Bilim ve Teknolojileri Toplantısı'na Katıldı

10.11.2009
Üniversitemiz Sualtı Topluluğu, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde düzenlenen 13. Sualtı Bilim ve Teknolojileri Toplantısı'na katılmıştır. Arkeoloji, Tıp, Mühendislik ve Biyoloji konu başlıklarında toplam 22 bildiri ile gerçekleştirilen sempozyumda, Sualtı Topluluğu üyelerinden Başkan yardımcısı Sadettin DOĞU ve üye Batuhan MUNGAN 2 bildiri ile topluluğumuzu temsil etmişlerdir. Gerçekleştirilen sunumların yanı sıra üniversitemizin ve sualtı topluluğumuzun tanıtımının yapıldığı Sualtı Topluluğu standı kurulmuştur. Topluluk standında ayrıca, üniversitemizde düzenlenecek olan Dünya Üniversiteler Kongresi 2010 ile ilgili bilgiler verilmiştir. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.