Güzel Sanatlar Fakültesi’nde İlk Kayıtlar Yapıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi’nde İlk Kayıtlar Yapıldı

Sahne ve Görüntü Sanatları Grubu ve Plastik Sanatlar Grubu Özel Yetenek Sınavları 20-21 Ağustos ve 26 Ağustos tarihlerinde  ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesinde gerçekleştirildi. Sınavlar sonucunda Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları, Resim, Grafik Tasarımı, Tekstil Tasarımı, Seramik ve Geleneksel Türk Sanatları  Bölümlerine girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 31 Ağustos 2015 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Binasında gerçekleştirilmeye başladı.

Tekstil  Bölümüne kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan Fatmagül Turhan,ın kaydı Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı  Doç. İhsan Doğrusöz tarafından gerçekleştirildi. Doğrusöz, sınavları başarıyla tamamlayıp Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencileri tebrik edip, eğitim-öğretim hayatlarında da başarıların devamını diledi.