1

Proje Koordinasyon Merkezinden Önemli Ziyaretler

Bu Haber 1656 Kez Okundu
  • Paylaş:
Proje Koordinasyon Merkezinden Önemli Ziyaretler

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi çalışmalarına hızla devam ediyor. Proje Koordinasyon Merkezi, akademisyenlerin daha çok proje hazırlamalarını ve yürütmelerini teşvik etmek ve desteklemek, akademisyenlerin ve Üniversitenin yerel, ulusal ve uluslararası proje fonlarından daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla  bu alanda en iyi örnekleri oluşturan üniversiteleri  ve kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda 24 -26 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen ziyaretlerde Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Prof. Dr. Atilla Yücel, TTO Koordinatörü Kaya Yazgan ve Destek Programları Yöneticisi Dilara Tunca, Hacettepe Üniversitesi Proje Ofisinden Zeynep Bilgiç  ve TOBB Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje Uzmanı Banu Aktalay ile fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmeler sonucunda ülkemizdeki proje çalışmaları hususunda genel değerlendirmeler yapılıp, örnek olabilecek modeller belirlendi.

Bu arada Proje Ofisi, teleferik sistemi ile taşımacılık konusunda Bursa'da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından; çok iyi örneklerden birisi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı'nı ve Ankara'da bulunan teleferik firmalarını ziyaret ederek detaylı bilgiler aldı.