Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, İl Spor Müdürü Uslu ile Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, İl Spor Müdürü Uslu ile Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer , ÇOMÜ spor tesislerinin yapılanması ve kalitesinin artırımı için yetkililerle Dardanos Yerleşkesinde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek planlanan tesisler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kahvaltıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu, Spor Tesisleri Şube Müdürü ve aynı zamanda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil, Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Okt. Deniz Ünver, Spor Faaliyetleri Planlama ve Yürütme Şube Müdür Sedat Bektaş ,Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit , Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bünyamin Bacak, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır ile Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu katıldılar.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yerleşkelerinde öğrenciler ve personele dönük olarak spor yapılabilecek alanlar yapılması üzerinde mutabakata varıldı.