Rektör Acer, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı İle Toplantı Yaptı

Rektör Acer, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı İle Toplantı Yaptı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda bir toplantı yaptı.

Toplantıda Bilgi İşlemden Sorumlu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Tiryaki, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Bilgi İşlem Daire Başkanı Sedat Gündüz, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Erdal Demir ile ilgili personel  yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın ÇOMÜ için önemli birimlerden biri olduğunu belirtti. Rektör Acer, Kampüs Bilgi Sistemi, elektronik evrak geçiş sistemi, ÇOMÜ’nün çevre kütüphanelerinin merkez kütüphaneyle dijital ortamda eşgüdümlü çalışması, kitap alım sistemi ve elektronik kaynaklar gibi hususlarda Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın önemli çalışmaları olacağını da ifade etti.

Toplantı, Kampüs Bilgi Sistemi konusunda yapılan sunumun ardından sona erdi.