Biga İİBF’ye Yapılacak Cami İçin Protokol İmzalandı

Biga İİBF’ye Yapılacak Cami İçin Protokol İmzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin bulunduğu Ramazan Aydın Yerleşkesi alanına yapılması planlanan cami için imzalar atıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Biga Müftüsü Eyüp Baldemir’in imzaladığı protokole göre kampüs alanına yapılması düşünülen caminin 1 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

ÇOMÜ – Diyanet Vakfı Biga Şubesi ortaklığınca yapılacak olan caminin 500 metrekare alana sahip olacağı, Biga İİBF içerisindeki öğrencilerin yanı sıra Biga halkına ve Şehitlik ziyaretine giden misafirlerin kullanımına da açık olacağı belirtildi.

Rektör Acer, “Ağaköy kampüsümüzde bir camiye ihtiyaç vardı. Gereken çalışmaları başlattık ve protokolümüzü imzaladık. Bir yıl içerisinde bitirilmesini planlıyoruz. Camide aynı anda 1000 kişi ibadet edebilecek” dedi.