Rektörümüz Başkanlığındaki Heyet, Ayvacık, Ezine, Bayramiç ve Yenice Meslek Yüksekokullarını Ziyaret Etti

05.11.2009
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir, Meslek Yüksekokullarından Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eyüp Özdemir, Genel Sekreter İrfan Özden, İdari Mali İşler Dairesi Başkanı Fatma Özcan, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Uzman Yüksek Yıldız ve Yapı İşleri Daire Başkanı Osman Salcan ile birlikte Ayvacık, Ezine, Bayramiç ve Yenice Meslek Yüksekokullarında okuyan öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilerin sorunları dinledi. Meslek Yüksekokulu ziyaretlerinde öğrencilerin sorunlarını dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir’e ilçe belediye başkanları ve kaymakamları da eşlik etti. Geleneksel olarak her dönem başında yapılan Meslek Yüksekokulu ziyaretlerinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir şunları ifade etti: “Fakültelere verilen önem kadar Meslek Yüksekokullarına da önem veriyoruz. Meslek Yüksekokullarında eğitim öğretim alan öğrencilerimizin entelektüel açıdan gelişmelerine olanak sağlıyoruz. Öğrenci merkezli bir üniversiteyiz, bunun gereği olarak ta bugün sizlerin yanındayız, sorunlarınızı yerinde ilk elden öğrenip çözmeye çalışıyoruz” dedi. Girişimci bir toplum yaratılması gerektiğinin altını çizen Prof. Akdemir, iş kurarak, ve Sivil Toplum Kuruluşlarını geliştirerek bu ülkenin sorunlarının çözülebileceğini belirtti. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.