Danimarkalı Araştırmacılardan Rektörümüze Ziyaret

02.11.2009
Prof. Dr. Kemal ÇELİK tarafından yürütülen Avrupa Birliği Kültürlerarası Diyalog Projesi çerçevesinde üniversitemize Danimarka'dan gelen araştırmacılar Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR'i makamında ziyaret etti. Danimarkalı Araştırmacılar heyetinden Jolande LEINENBACH, Avrupa Birliği Kültürlerarası Diyalog Projesi çerçevesinde 6 öğretim üyesi ve 41 öğrencinin katılımı ile üniversitemizde 5 gün sürecek olan workshop hakkında Rektörümüzü bilgilendirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR de Danimarka Üniversiteleri ile işbirliklerini geliştirmek istediklerini ifade etti ve Danimarka'dan gelen araştırmacıları üniversitemizin 20-24 Ekim 2010 tarihleri arasında düzenleyeceği uluslararası bir organizasyon olan Dünya Üniversiteler Kongresine davet etti. Yapılabilecek işbirliği projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektörümüz, üniversitemiz hakkında, üniversitemizin eğitim ilkeleri hakkında Danimarka'dan gelen araştırmacılara bilgi verdi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.