Sosyoloji Topluluğu ve Çağdaş Yaşam Topluluğu Cumhuriyet Bayramını Akçapınar Köyünde Kutladı

02.11.2009
Üniversitemiz Çağdaş Yaşam Topluluğu ve Sosyoloji Topluluğu Cumhuriyetimizin 86. yılını Akçapınar köyüne bağlı Akçapınar ilköğretim okulunda kutladı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çanakkale şubesi ve Yenikuşak Köy Enstitüleri Çanakkale şubesininde eşlik ettiği kutlamada önce okulda düzenlenen törene katılan topluluk üyeleri kutlamalar ve gösteriler bittikten sonra Akçapınar köy muhtarlığının ikramı olan keşkek yenildi İkramlardan sonra köy gezisi ve doğa yürüyüşü yapıldı. Ayrıca köy halkınında izlediği bayram programında öğrenciler topluluktaki gençlerle birlikte oyunlar oynayıp eğlendiler. Törende konuşan okul müdürü topluluklara teşekkürlerini sunarken bu bayramı hep birlikte kutlamaktan duyduğu mutluluğu belirtti. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.