Halka İlişkiler Topluluğu'ndan Başhekim Dereköy'e Nezaket Ziyareti

Halka İlişkiler Topluluğu'ndan Başhekim Dereköy'e Nezaket Ziyareti
Kente yönelik etkinlikler düzenleyen aktif öğrenci topluluklarından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu, Hastane Başhekimliğine nezaket ziyaretinde bulundu. Başhekim vekili olarak göreve başlayan Prof. Dr. F. Sefa Dereköy'ü makamında ziyaret eden topluluk üyeleri, Dereköy'e tebriklerini ilettiler. Prof. Dr. F. Sefa Dereköy'ü tanıma fırsatı bulan topluluk üyeleri, topluluğun faaliyetlerinden bahsederken, hastanenin hedefleri hakkında da bilgi aldı. Halkla İlişkiler Topluluğu Başkanı Mesut Çevik ve Başkan Yardımcısı Sevil Gürefeoğlu, hastane için düşünülen ve planlanan pek çok projelerinin olduğunu belirtirken, Hastane Başhekimi Prof. Dr. F. Sefa Dereköy, topluluğun başarılı çalışmalarının devamını diledi.