ÇOMÜ Kreşi Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

ÇOMÜ Kreşi Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kreşi anasınıfı öğrencileri, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü sebebiyle Çanakkale Emniyet Müdürü Yılmaz Özden’i makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Özden, çocuklara meslekleri hakkında bilgiler vererek şapka ve tişört hediye etti. Minik öğrenciler de Yılmaz Özden’e çiçek takdiminde bulundu.

7–11 Nisan Polis Haftası kapsamında düzenlenen diğer bir etkinlikte ise Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, ÇOMÜ Kreşi’ni ziyaret etti. Haftaya özel şiirler okuyan 3-6 yaş arası çocukların sorduğu soruları cevaplayan polisler, toplumsal kuralları öğretmek için hazırlanan çizgi filmi çocuklarla beraber izledikten sonra minik öğrencilere boyama kitabı hediye ettiler.