“Özel Kız-Erkek Öğrenci Konuk Evi”nin Temeli Atıldı

30.10.2009
Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden 49 yıllığına kiralanan “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Özel Kız-Erkek Öğrenci Konuk Evi”nin temeli Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir tarafından atıldı. Terzioğlu Yerleşkesi’nde 27 bin 400 metrekare alana inşa edilecek olan konuk evi ile ilgili bilgiler veren ARDES Gayri Menkul İnşaat A.Ş’den Serhat Akın şunları aktardı: “ Öğrenci Konuk Evi’nin kapasitesi 600-800 arasında, 5 yıldızlı otel konforunda, odaları 1-2-3-4 kişilik olarak dizayn edilecektir. Ayrıca alanda bir kafeterya binası, açık spor sahası, spor kompleksi, sosyal tesisler ve iki bin metreküplük su deposu olacak” dedi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.