Engelliler Biriminden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Engelliler Biriminden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti
Üniversitemiz fakülteler ve ilçe meslek yüksekokullarında okuyan engelli öğrencilerinden oluşan Engelliler Birimi üyeleri, birim koordinatörü Didem GÜRDOĞAN başkanlığında Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Engelliler Birim Koordinatörü Didem GÜRDOĞAN, Engelliler biriminin Türkiye’de çok az üniversite’de olduğunu belirterek, Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e birimin kurulmasında vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. GÜRDOĞAN ayrıca birim olarak dünya bankası destekli “Engelsiz Kadınlar” projesi hazırladıklarını belirterek şunları ifade etti: “Bu projeyle yurt dışında bulunan engelli birimleriyle diyalog halinde olmayı amaçlıyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, ziyarete gelen tüm engelli öğrencilerin hedeflerini sordu. Engelli öğrencilerden aldığı cevaplar karşısında mutlu olduğunu belirten Prof. Dr. AKDEMİR, öğrencilere yaşamlarında başarılar diledi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.