Bilgisayar ve Çevre Mühendisliği Bölümleri'nin Yeni Kurulan Laboratuarları Törenle Açıldı

21.10.2009
Üniversitemizin Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Bilgisayar ve Çevre Mühendisliği Bölümleri'nin yeni kurulan laboratuarlarının açılış töreni Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR'in katılımıyla gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, üniversite olarak teknik donanım ve altyapıya büyük önem verdiklerini vurgulayarak son yıllarda üniversitemizin teknik açıdan önemli bir atılım sergilediğini belirtti. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki TUTKUN da, Mimarlık-Mühendislik Fakültesi'nin bundan sonra kaliteyi arttırarak kendi kaynaklarını yaratma yoluna gideceğini ve bu motivasyonun fakültede çokça bulunduğunu ifade etti. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.