Silesian Üniversitesi'nden Rektörümüze Ziyaret

21.10.2009
Çek Cumhuriyeti'nin Silesian Üniversitesi Rektörü Doc. PhDr. Rudolf ZACEK ve yanında gelen akademik heyet Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR'i makamında ziyaret etti. VI. Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Kongresi'ne katılmak için Silesian Üniversitesi'nden gelen akademik heyette Rektör Doc. PhDr. Rudolf ZACEK'in yanısıra Rektör Yardımcısı Prof. RNDr. Jaroslav RAMİK, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. PhDr. Zdenek JİRASEK, İşletme Fakültesi Dekanı PhDr. Bohumil FİALA, Yurtdışı İlişkilerden Sorumlu Dekan Yardımcısı Mgr. Irena ORSZULİK ve Bilgi Teknolojileri Bölüm Başkanı RNDr. Zdenek FRANEK yer aldı. Ziyaret esnasında Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR üniversitemizde yapılacak uluslararası etkinliklere ilişkin Silesian Üniversitesi'nden gelen akademik heyete bilgi verdi. Üniversitemizde 23-25 Ekim 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan VI. Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları Kongresi'nin programı hakkında akademik heyeti bilgilendiren Rektörümüz ayrıca 20-24 Ekim 2010 tarihleri arasında üniversitemizce düzenlenecek olan Dünya Üniversiteler Kongresi'nin öneminin de altını çizdi. Ziyaret sırasında Silesian Üniversitesi'nden gelen heyete çeşitli hediyeler de verildi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.