Lider Öğrenciler Topluluğu Rektörümüzü Ziyaret Etti

20.10.2009
Lider Öğrenciler Topluluğu Genel Başkanı Ergül Söylemezoğlu öncülüğünde İletişim Topluluğu Başkanı Gözde işçi, Havacılık Topluluğu Başkanı Kadir Karagüllü ve Görsel Sanatlar Topluluğu Başkanı Yasemin Yıldızgedik Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Lider Öğrenciler Topluluğu Yönetim Kurulu üyeleri ve Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri; Niyazi Akçay, Yakup Paslı ve Coşkun Kaynar da katıldılar. Lider Öğrenciler Topluluğu, İletişim Topluluğu, Havacılık Topluluğu ve Görsel Sanatlar Topluluğu, rektörümüzün kitabından esinlenerek 18 Haziran 2009’dan bu yana birlikte çalışmasını yürüttükleri “Birey, Kurum, Kent ve Ülke Düzeyinde Vizyon Yönetimi” temalı Uluslararası Sempozyum proje dosyasını takdim ettiler. Prof. Dr. Ali AKDEMİR öğrencilerin çalışmasını takdir ederek kendilerine teşekkür etti. Sempozyuma ”1. Uluslararası Geleceğin Liderleri ve Vizyon Sempozyumu” adını veren Prof. Dr. Ali AKDEMİR sempozyumun yapılması hususunda danışman olarak destek vereceğini de belirtti. Topluluğunun Genel Başkanı Ergül Söylemezoğlu topluluk faaliyetleri ile ilgili bilgi vererek topluluk faaliyet raporlarını sundu. Ergül Söylemezoğlu üniversitemiz Lider Öğrenciler Topluluğu’nun kurucu merkezini oluşturduğu Türkiye ve Dünya Üniversiteleri Liderlik toplulukları arasında bir network ağı yaratarak uluslararası projeler yapmayı amaç edinen Liderlik Toplulukları ve Kulüpleri Platformu kurduğunu açıkladı. Ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Niyazi Akçay, Yakup Paslı ve Coşkun Kaynar Ulusal Gençlik Parlamentosu’nda bilgi sahibi oldukları üniversitemiz Lider Öğrenciler Topluluğu’nun vizyon, tüzük ve faaliyetlerini örnek alarak, sadece üniversitemizde kurulan Lider Öğrenciler Topluluğu’nu Süleyman Demirel Üniversitesi’nde de kurmak için “Lider Öğrenciler” adını topluluğumuza veren Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ve Topluluk Başkanı Ergül Söylemezoğlu’ndan ayrıntılı bilgi alıp bu platforma katılacaklarını belirttiler. Lider Öğrenciler Topluluğu Genel Başkanı Ergül Söylemezoğlu üniversitemizi temsilen Lider Öğrenciler Topluluğu’ndan 50 öğrenci ile 30 Ekim 2009’da resmi törenle Anıtkabir’e çelenk koyacaklarını belirterek Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerini de bu etkinliğe davet etti. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.