Çevre Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinden İÇDAŞ'a Teknik Ziyaret

20.10.2009
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik -Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümü 3. sınıf öğrencileri 16 Ekim Cuma günü Arş. Gör. Burcu İLERİ ve Arş. Gör. Canan CAN'ın eşliğinde Biga’da bulunan İÇDAŞ demir çelik fabrikasına teknik ziyarette bulundular. Öğrencilerin Çevre Mühendisliği eğitiminde teorik olarak öğrendikleri bilgilerin uygulamasını görmeleri açısından çok faydalı olan bu gezide, tesisin işleyişinin kısa bir tanıtımından sonra; İÇDAŞ’da çalışan Çevre Mühendisleri ile birlikte, alabalık üretim çiftliği, demir-çelik üretim tesisi, soğutma suyu ve atık su arıtma tesisi, deniz suyundan içme suyu elde etme tesisi, duman emme tesisi, termik santral ve tersane gezildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.