Rotary 2440. Bölge Guvernörü’nden Ziyaret

16.10.2009
Rotary 2440. Bölge Guvernörü Selim YEĞİN ve Yardımcısı Hüseyin SEZERSAN Rektör Vekili Prof. Dr. C. Varol TOK’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette üniversite ve Rotary işbirliğinde yapılabilecek projeler için fikir alışverişinde bulunulurken, Rotary 2440. Bölge Guvernörü Selim YEĞİN, üniversitemizle ortaklaşa yapılacak projeler için işbirliğine her zaman açık olduklarını ve üniversite – Rotary işbirliğinde önemli projelere imza atmak istediklerini dile getirdi. Aynı zamanda üniversitemizin çeşitli birimlerine destek verebileceklerini taahhüt eden YEĞİN, üniversite ve STK’ların demokrasinin garantisi olduğu vurguladı. Ziyaret heyetine üniversitemiz hakkında bilgiler aktaran Rektör Vekili Prof. Dr. C. Varol TOK, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, üniversite olarak STK’lara özel önem verdiklerini ve ilgili projelere sıcak baktıklarını söyledi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.