Genç Girişimciler Topluluğu Yenice MYO’da Çalışmalarına Devam Ediyor

16.10.2009
Genç Girişimciler Topluluğu Yenice Meslek Yüksekokulu temsilciliği Yenice MYO'da stant açarak yeni gelen öğrencilere hem topluluğu tanıttılar hemde topluluk bünyesine üye kaydı yaptı. Yenice MYO Başkanı Ercan ERTAN, Başkan Yardımcısı Hazal ALTUNTAŞ ve Başkan Yardımcısı İdris ADAM, Yenice MYO’da kurdukları stant ile bu yıl yeni gelen öğrencilere topluluğu tanıttılar. Tanıtım programında okulun tamamına yakınının topluluğun bir bireyi olmasını bekleyen Ercan ERTAN, “Gelecekte Türkiye’nin yeni dalgasını Genç Girişimciler oluşturacaktır. Kurtuluş projesinin reçetesi girişimciliktir sözünü öğrenci arkadaşlarımıza benimseterek onların 'İş arayan değil iş kuran' bireyler olarak yetişmesi için çaba sarf ediyoruz” dedi. Ayrıca 5 gün süren stantta 17 Ekim’de Troya Kültür Merkezi’nde yapılacak olan “Hayatımın en önemli iş görüşmesini yaptım” başlığı altında “Cv hazırlama ve Mülakat Teknikleri ” eğitimine katılacak olanların kaydı yapıldı. Yenice MYO’dan 150 öğrencin katılacağı semineri Türkiye’nin en önemli insan kaynakları uzmanı Sunay Karamık ÖZBEK verecek. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.