Dünya Üniversiteler Kongresi İle İlgili Toplantı Yapıldı

15.10.2009
20-24 Ekim 2010 tarihleri arasında üniversitemizce düzenlenecek olan Dünya Üniversiteler Kongresi'ne ilişkin genel bir toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR başkanlığında üniversitemiz senato salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Dünya Üniversiteler Kongresi'nin koordinasyon komitesinde ve tema başlıklarında görevli üniversitemiz öğretim üyeleri ile ilgili personel katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR böylesine önemli bir kongreye üniversite olarak evsahipliği yapmanın başlıbaşına heyecan verici, motive edici olduğunu vurguladı. Kongre Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Oktay KOÇ ise kongre ile ilgili çalışmaların ivedilikle sürdürüldüğünü ve tema başkan ve başkan yardımcılarının yürüttüğü faaliyetlere desteklerini sunduklarınını ifade etti. Kongre Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Oktay KOÇ, şu ana kadar 1000 civarında afişin basılıp dağıtıldığını ve dünya çapında 6500 üniversiteye de elektronik posta yoluyla broşür gönderildiğini belirtti. Yabancı dil bilen öğrencilerimize kongre esnasında görev verileceği de toplantı esnasında vurgulandı. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.