Prof. Dr. Sabri ŞENER Marie Curie Programme - Third Summer School’da Davetli Profesör Olarak Ders Verdi

14.10.2009
Prof. Dr. Sabri ŞENER 5-10 Ekim 2009 tarihleri arasında, Venice International University-VIU ‘Department of Environmental Sciences’nin düzenlediği, Marie Curie Programme, Third Summer School’da davetli Profesör olarak ders verdi. ABD, İtalya,İspanya,İsveç ve Portekiz olmak üzere birçok ülkeden öğretim üyelerinin ve Dünya Bankası, UNESCO gibi uluslar arası kuruluş temsilcilerinin de ders verdiği “ Sustainable Use of Water in Agriculture : Indicators and Trends for Water Resources Conservation” konulu programa Dünyanın değişik ülkelerinden 30 Doktora ve Yüksek Lisans öğrencisi katıldı. Etkinlik “Universita Ca’ Foscari Venezia- San Servolo Adası” Kampusunda yürütüldü. ÇOMÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü araştırma görevlisi ve doktora öğrencisi Deniz ŞANLIYÜKSEL’İN de katıldığı ve sunum yaptığı yaz okulu konularının kapsamı ve uluslar arası ilişkilerin geliştirilmesi yönünden son derece faydalı olduğu belirtildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.