Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne Anlamlı Bağış

12.10.2009
Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit Burunlular Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Ümit BURUNLULAR, iki adet tekerlekli sandalyeyi ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fevzi Sefa DEREKÖY ile Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Alper ŞENER’e takdim etti. Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ümit BURUNLULAR, tekerlekli sandalyelerin ayaklıklarının demir olmasının sağlamlık açısından önemli olduğunu belirtirken, hastanede bulunan plastik ayaklıklı sandalyeleri de demir olanlarıyla değiştireceğini dile getirdi. Başhekim Prof.Dr.Fevzi Sefa DEREKÖY ise, yardımlarından dolayı BURUNLULAR’a teşekkürlerini sundu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.