Öğrencilerimiz 'Youth Peer' Akran Eğitmen Eğitimi Kursuna Katıldı

12.10.2009
Üniversitemiz Gençlik Danışma Birimi gönüllü öğrencileri, 6-9 Ekim 2009 tarihleri arasında ESOGÜ Gençlik Danışma Birimi’nin düzenlediği, Sağlıklı Yaşam Önerileri konularını içeren Akran Eğitmen Eğitimi kursuna katıldılar. “Sağlıklı yaşam önerileri, cinsel- üreme sağlığı, vucudumuzu tanıyalım, gebeliği önleyici yöntemler, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, iletişim teknikleri, olumlu eğitim atmosferi, interaktif eğitim becerileri” konularını içeren dört günlük eğitim programını başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz Çanakkale’ye döndüler. Üniversitemizi temsilen farklı fakülte ve yüksek okullardan 8(sekiz)öğrencimizin katıldığı eğitim programı sonrası akran eğitmen eğiticisi katılım belgelerini alan öğrenciler, Gençlik Danışma Birimi organizasyonunda hizmet üretimlerini sürdürecekler. Bu hizmetler başta danışmanlık hizmeti olmak üzere, seminer ve konferanslar düzenlemek, rol playing çalışmaları yapmak, özel gün ve haftalarda etkinlikler düzenlemek şeklinde sürecek. Kursa katılan öğrencilerimiz; Ayşe Özge Akbaş Arkeoloji 1.sınıf Erdi Arslan Sinema TV 1.sınıf Yasin Arlı Konaklama İşletmeciliği 1. sınıf Merve Ever Konaklama İşletmeciliği 1.sınıf İnan Gilgil Fizik 1.sınıf Ahsen Duygun Arkeoloji 1.sınıf Sevtap Telek Kamu Yönetimi 2.sınıf (Biga) Kenan Olgaç Uluslararası İlişkiler 2.sınıf (Biga) Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.