Su Altı Topluluğu, Ekolojik Araştırmalar Topluluğu, Su Ürünleri Fakültesi Öğrencileri Çanakkale’de Kıyı Temizliği Yaptı

08.10.2009
Kıyı Temizliğe sabahın erken saatlerinde yeni kordondan başlandı. Öğleden sonra ise limanda tüplü dalış gerçekleştirildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi TURMEPA Çanakkale Bölge Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nermin BERİK şunları söyledi: “Üniversitemiz Su Altı Topluluğu, Ekolojik Araştırmalar Topluluğu, Su Ürünleri Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan kıyı temizleme etkinliğine, Çanakkale Küçükkuyu TURMEPA Koordinatörü Levent Ertem’de katılmıştır. Yapılan çalışma bilimsel kayıtlara geçirilmek üzere, TURMEPA merkez koordinatörüne bildirilmiştir. Çalışma öncesi belediye temizlik işlerine bilgi akışı sağlanmış olup, çalışma sonunda da zabıta birimi aranarak olay yeri temizliğinin uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi için belediye görevlilerinden yardım istenmiştir. Etkinliğe katkı verenlere teşekkür ediyorum” dedi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.