Ostrava Üniveristesi'nden Rektörümüze Ziyaret

07.10.2009
Çek Cumhuriyeti Ostrava Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Zdenek DURİS ve Yardımcı Asistanı Ivona HORKA Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR'i makamında ziyaret etti. Üniversitemizin öğretim üyeleri Doç. Dr. Tolga GÖKSAN, Yrd. Doç. Dr. Yeşim BÜYÜKATEŞ ve Yrd. Doç. Dr. Suat ATEŞ'in de hazır bulunduğu ziyarette Erasmus kapsamında Su Ürünleri Fakültesi ile yapılması planlanan öğrenci ve öğretim üyesi değişimi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Ostrava Üniversitesi'ni Dünya Üniversiteler Kongresi'nde görmek istediklerini de belirtti. Ostrava Üniversitesi'nin ilkini gerçekleştirdiği bu ziyaretin ikincisinin üniversitemiz tarafından 2010 yılında yapılmasının planlandığı da bu ziyaret esnasında bildirildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.