Biga Meslek Yüksekokulu Sanayi Fuarına Katıldı

05.10.2009
3-4-5 Ekim 2009 tarihlerinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 4.Ticaret ve Sanayi Fuarına Biga Meslek Yüksekokulu çeşitli etkinliklerle katılmıştır. Fuar kapsamında gerek bölgemizde bulunan, gerekse diğer özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile tanışma olanağı sağlanmıştır. Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY’ın fuara katılan sektör temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde yüksekokul-özel sektör işbirliğinin artırılmasına yönelik çeşitli seminer ve konferansların yapılabileceği gündeme gelmiştir. Ayrıca fuar kapsamında yüksekokulu tanıtan el broşürleri dağıtılmış, afiş ve pankartlar asılmıştır. Fuarda Biga Meslek Yüksekokulu Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı süt işleme atölyesinde üretilen yoğurt, ayran, sepet peyniri, kelle peyniri, kaşar peyniri ve köy peyniri gibi ürünlerin de tanıtımı yapılmıştır. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.